Fabricam mobilier din lemn stratificat

Am creat produse cu care ne mândrim, produse din lemn stratificat, produse de calitate care înglobează tehnici tradiționale dar și tehnologie de ultimă oră. Avantajul mobilierului din lemn stratificat este acela că profilele folosite sunt fabricate din mai multe straturi ceea ce inlatura 100% aparitia crapaturilor si a nodurilor. Lemnul se acopera cu bait, grund si lac pe baza de apa.

 

Dupa cum bine stiti mobilla realizata din lemn masiv natural este cea mai frumoasa si mai eleganta decorare a unei locuinte. Creaza o atmosfera exclusivista si un confort deosebit pe langa impactul pe care il are asupra starii de sanatate si celei psihice.

Toate acestea combinate cu o alegere potrivita a nuantelor confera o aura unica si pozitiva oricarei incaperi.

Modelele pe care vi le propunem denota atat eleganta si confort, precum si robustete  si fiabilitate timp indelungat.
Toate produsele noastre sunt facute numai din elemente naturale, incepand de la lemnul pe care il folosim si continuand cu baiturile si lacurile care sunt toate numai pe baza de apa.

Nu suntem singurii producatori de mobila dar suntem printre cei carora le pasa de ce vor clientii lor, printre cei care ofera clientului posibilitatea de a-si crea o mobila din lemn masiv asa cum au visat.

Leave a comment